Aannemersbedrijf Van Rooijen
Telefoon: +31 (0) 118 - 571267 | Fax: +31 (0) 118 - 571882 | Email: vrooijen@zeelandnet.nl

Prefab Dakkapellen

Met een dakkapel op uw woning benut u de loze ruimtes op uw zolder en creƫert u met licht en sfeer, en het belangrijkste : ruimte in uw woning en natuurlijk een kleine meerwaarde op uw woning.

Het plaatsen van een dakkapel is typisch een klus voor aannemers/bouwbedrijf. De dakconstructie wordt aangetast door het plaatsen van een dakkapel. Het is zaak dat de constructie goed wordt opgevangen om het dak zijn stevigheid te doen behouden. Hiervoor is vakmanschap en ervaring nodig. U kunt het plaatsen van een dakkapel gerust aan ons overlaten.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken en plaatsen van prefab dakkapellen. Wij bouwen de dakkapel prefab in onze werkplaats en plaatsen deze in 1 dag op uw woning. De dakkapel kan afhankelijk van de wens van de klant in onderhoudsarm kunststof uitgevoerd worden (kunststof kozijnen, ramen en zijpanelen). Wij kunnen u zo een dakkapel van hoge kwaliteit leveren voor een concurrerende prijs.

Wij timmeren de binnenkant van uw dakkapel graag voor u af, wilt u kosten besparen dan bieden wij u de mogelijkheid de dakkapel eventueel zelf af te timmeren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en een bijpassende vrijblijvende offerte.